Κατηγορίες
Αποστολή Προϊόντων

Αποστολή προϊόντων σε όλη την Ελλάδα:

To stolizo.gr φέρνει την παραγγελία σας σε 1-5 εργάσιμες και φυσικά χωρίς καμία χρέωση, εφόσον η παραγγελία ξεπερνά τα €35 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Για παραγγελίες κάτω των 35€ η χρέωση θα ανέρχεται στο ποσό των 5€. Εξαιρούνται οι περιοχές που χαρακτηρίζονται δυσπρόσιτες και οι οποίες μπορούν να εξυπηρετηθούν είτε στο με παραλαβή από το κοντινότερο κεντρικό κατάστημα της ταχυμεταφορικής είτε με επιπλέον χρέωση για παράδοση στην πόρτα σας κατόπιν συνεννόησης.

Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης πέρα των 5 εργάσιμων ημερών και αυτές οφείλονται μόνο σε απρόβλεπτους παράγοντες όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, ατυχήματα, καιρικές συνθήκες κλπ. ζητάμε την κατανόησή σας και θα εξυπηρετήσουμε την παραγγελία σας το ταχύτερο δυνατό.

Επίσης, αν αντιμετωπίσουμε κάποια ιδιαίτερα προβλήματα (όπως έλλειψη συγκεκριμένου προϊόντος από τους προμηθευτές μας κλπ.) στην παράδοση των προϊόντων, ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει προκειμένου να βρούμε μαζί μια λύση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.
Όλες οι εξοφλημένες παραγγελίες που παραδίδονται σε 1-5 εργάσιμες μέρες. Φροντίστε εγκαίρως για την καταχώρηση και εξόφληση της παραγγελίας σας.
Αν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο απαιτήσετε την παραγγελία σας νωρίτερα, υπάρχει η δυνατότητα άμεσης παράδοσης της παραγγελίας σας με έξτρα χρέωση (κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας). Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.
Για όσους το επιθυμούν, υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας από τις αποθήκες της εταιρείας μας κατόπιν συνεννόησης χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Σε αυτή την περίπτωση, η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη για 10 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε.